banner isbank

SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AKİF KEMAL AKAY'A TEBRİK VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

FbfHgUSWYAMBXG322-28 Ağustos 2022 tarihlerinde Konya'da düzenlenen Türkiye Satranç İkinci Ligi'nde şampiyon olarak Birinci Lig'e yükselen Seyhan Belediye Spor Kulübü Derneği satranç takımı, teknik-idari ekibi ve İl Temsilcimiz Demir GÜNDOĞDU, Seyhan Belediye Başkanı Sn. Akif Kemal AKAY'ı ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim etti. 








FbfHgUMXEAcRJTbİl Temsilcimiz Demir GÜNDOĞDU ''İkinci Lig şampiyonluğu ilimiz için çok önemli bir başarı. Seyhan Belediyesi'nin satranca verdiği önem ve destekler için Başkan AKAY'a teşekkür ediyorum. Seyhan Belediyesi gerek altyapı, gerek üstyapı gerek ise düzenlenilen organizasyonlar anlamında satrançta bir marka haline geldi.'' şeklinde konuştu.








FbfHgUYXgAA1-ykSeyhan Belediye Başkanı Akif Kemal AKAY ziyarette, “Verilen desteğin karşılığının başarı olarak dönmesi önemli. Satrancın çok önemli faydaları bulunuyor. 1. Lig’de kentimizi en iyi şekilde temsil edebilmeleri adına imkanlarımız dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğimizin bilinmesini istiyorum. Başarıda emeği geçen hocamızı ve sporcularımızı canı gönülden kutluyorum” dedi.


ADANA SATRANÇ İL TEMSİLCİLİĞİ