banner isbank

5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI

FmckCENXkAEQ-y8ADANA (DHA)- ADANA’nın Kurtuluşu’nun 101. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen 5 Ocak Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası Tellidere Çok Amaçlı Tesisi’nde gerçekleşti.
Seyhan Belediyesi’nin evsahipliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Satranç İl Temsilciliği 
 ve 5 Ocak Rotary Kulübü işbirliğinde düzenlenen turnuvanın açılış hamlesini branş ayrımı yapmaksızın spora ve sporcuya büyük destek veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yaptı. Şehir içi ve dışından 249 sporcunun katıldığı turnuvanın açılışında konuşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Spor yaşantımızın en önemli aktivitelerinden birisi. Çok çeşitli yönleri var. Yeni bir çağa giriyoruz. Bu çağ bilişim çağı. Bilişim çağında her şey bilim ile düşünceye dayalı olup çok hızlı olacak. Hangi hamleleri yaparsak yada ne yaparsak kazanacağımızı bilmemizin dışında karşı taraftan gelecek davranışları da bilmeliyiz. Bunlar bizim hayatımızın bir parçası olacak. Bunun içinde satranç çok önemli bir spor dalı. Turnuvaya destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İki gün süren turnuva sonunda katılımcı ve başarılı sporculara kupa ve ödüllerin verildiği 5 Ocak Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası’nın büyük bir ilgi gördüğünü belirten Adana Satranç İl Temsilcisi Demir Gündoğdu’da  satranç sporundan desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür etti. Turnuvada Tellidere mahalle muhtarı Cemile Girici’nin yanı sıra çok sayıda kurum ve kuruluşların temsilcileri ile  sporcu velisi de hazır bulundu. (DHA)
FmckCEEWAAAFmB-FmmC4vKX0AYIU0PFmckCEBWAAA1uey